SECO TV

2023 Baba Vanga

Balkanların Nostradamusu olarak bilinen Baba Vanga, 11 Eylül 2001 tarihinde gerçekleşen ikiz kule saldırılarını ve Brexit'i öngördüğü iddiasıyla yakından takip ediliyor. Yıllar içerisinde de birçok kehaneti gerçekleşen Baba Vanga 2023 yılındaki tahminleri ile de şimdiden merak konusu oldu. 12 yaşında görme yetisini kaybeden Kahin Baba Vanga 2023 kehanetleri için nükleer felaket ve dünyamızı sarsacak güçlü güneş fırtınalarının yaşanacağını öngörüyor. Ayrıca biyolojik silahlar için de 2023 yılının önemine dikkat çekiyor. Daha şimdiden Rusya ve Ukrayna arasında meydana gelen savaş nedeniyle nükleer silah tehditleri yapılmaya başladı. Peki bu ve buna benzer Baba Vanga kehanetleri içerisinde neler var? İşte 2023 Baba Vanga kehanetleri...

Balkanların Nostradamus'u olarak isimlendirilen, öngörülerinin %85 oranında doğru olduğu ve Çernobil trajedisini, Prenses Diana'nın ölümünü ve Sovyetler Birliği'nin dağılmasını önceden dile getirdiği söyleniyor. 2023 Baba Vanga kehanetleri için daha umutlu bir yıl beklensede tahminler yine ürpertici ve karanlık dolu! Peki Baba Vanga 2023 tahminleri neler? İşte teker teker dünyayı bekleyenler.

Baba Vanga, 2023'te Dünya'nın yörüngesinde bir şekilde bir değişiklik yaşayacağını öngörüyor. Fakat bu konunun ayrıntıları henüz bilinmiyor. Şayet Balkanların Nostradamus'unun bu söylediği gerçekleşirse dünya için yıkıcı sonuçlar meydana gelebilir.

Dünyamız muazzam bir dengeye oturtulmuştur ve bu sebeple en ufak bir değişiklik bile iklim ve deniz seviyelerinde istenmeyen ve son derece zararlı değişikliklere neden olabilir. Dünya güneşe biraz daha yaklaşırsa, evlerimiz artan radyasyon ve yeni yüksekliklere dayanan sıcaklıklarla karşı karşıya kalacaktır. Bunu düşünmesi bile korkunç!

Çünkü bu denge bozulması buzulların hızla erimesine, deniz seviyelerinin yükselmesine neden olacak ve değişimle başa çıkmak için küresel bir acil durum ortaya çıkacak.

Bununla beraber, gezegenimiz güneşten biraz daha uzaklaşırsa, saatlerce süren karanlığın olduğu bir buz çağına girecek ve Dünya'daki yaşam için çok farklı bir dizi feci etkiye neden olacaktır. Distopik filmler izleyenler bizleri nasıl bir ortamın beklediğini çoktan anladı bile!

Aynı zamanda Vanga'nın dünyada sözü geçen bir ülkenin biyolojik silah denemelerinde bulunacağını ve sonucunda çok sayıda insanın hayatını kaybedeceğini söylediği de ileri sürülüyor. Fakat tam bu kısımda, BM'nin biyolojik silah deneylerini yasakladığını hatırlatmak zorundayız.

Şüphesiz Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri için yaptğıı öngörüler arasında en korkunçlarının başında nükleer felaket geliyor. Bu konuda ciddi ikazlarda bulunan Baba Vanga, bu felaketi de Çernobil'de yaşanan insanlık dramından sonra vermişti.

Bir diğer öngörü diğerlerine göre muamma olsa da, dünya üzerinde daha önce hiç görülmemiş bir büyüklükte güneş fırtınasının gerçekleşmesi. Bu fırtınalar, güneşten bir enerji patlaması özgür kıldığında, elektrik yükleri, manyetik bölgeler ve dünyada doğru fırlayan radyasyon gönderildiğinde yaşanır.

Baba Vanga'nın tahmin ettiği kuvvetli güneş fırtınaları, teknolojiyi kötü etkileyebilir ve hatta bölgesel elektrik kesintilerine ve iletişim bozukluklarına neden olabilir.

Baba Vanga'nın 2023 kehanetleri içerisinde en korkutucu olanlarından birisi de insan doğumlarıyla alakalı. Vanga, 2023 kehanetleri içerisinde birçok hükümet liderinin doğal doğumları yasaklayacak hamleler yapacağını ve insan hayatının laboratuvarda yetiştirileceğini öngörüyor. Ayrıca kahin, nüfusun ise hızlı bir şekilde kesileceğini söylüyor.

Kahin Vanga'nın öngörülere daha ileriki yıllara da gidiyor. Örneğin 2025 senesinde Avrupa'nın oldukça ıssız bir yer olacağı, 2028 yılında ise insanlığın yeni bir yaşam alanı bulacağı konusunda tahminler yaptı. Buranın Venüs olabileceği güçlü ihtimal.

Yılları daha da ileri sardığımızda, 2228'de zaman yolcuğunun bulunacağı, 3797'de bütün insanlığın dünyayı terk edeceği, 4599'da insanlığın ölümsüzlüğe kavuşacağı ve 5078'de insanlığın bilinen evreni terk edeceğini söylüyor.

2023 Baba Vanga


FOTO GALERİLER

SECO TV © 2015 Tüm hakları saklıdır   [Künye]   [İletişim]   [Kullanım ve Gizlilik şartları]   [Rss]   
Adres:
İletişim: